In de zalen

CARO DIARIO

Nanni Moretti

IT, FR
101
min
VO IT ST FR/NL

Dagboek van een personage dat op een Vespa rijdt door Rome, dan een vriend gaat ontmoeten op de Eolische eilanden en uiteindelijk behandeld wordt door verschillende dokters die allemaal een andere diagnose voor hem hebben...

Tickets

COMPETENCIA OFICIAL

Gaston Duprat, Mariano Cohn

ES
115
min
VO ES ST FR NL

Een miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!

Tickets

COMPETENCIA OFICIAL - VO ES ST EN

Gaston Duprat, Mariano Cohn

ES
115
min
VO ES ST EN

A billionaire businessman in search of fame and social prestige decides to make a unique, groundbreaking film.

Tickets

DECISION TO LEAVE

Park Chan-wook

KR
138
min
VO KR ST FR NL

Een ijverige detective (Park Hye-Il) onderzoekt een mogelijke moord. De weduwe van de vermoorde man is hoofdverdachte in de zaak, voor wij hij romantische gevoelens krijgt.

Tickets

ELVIS

Baz Luhrmann

AU, USA
140
min
VO EN ST FR NL

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks).

Tickets

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE

Daniel Kwan, Daniel Scheinert

USA
139
min
VO EN CH ST FR NL

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Ke Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.

Tickets

INCROYABLE MAIS VRAI

Quentin Dupieux

FR
74
min
VO FR ST NL

Alain en Marie verhuizen naar hun droomhuis in een rustige buitenwijk. Hun makelaar had hen vooraf gewaarschuwd dat de kelder hun levens voorgoed kan veranderen. Op een dag ontdekt het koppel in die kelder een mysterieuze tunnel.

Tickets

PETER VON KANT

François Ozon

FR
90
min
VO FR ST NL

Peter Von Kant, een succesvol regisseur, woont samen met zijn assistent Karl, die hij graag mishandelt en vernedert. Via de grote actrice Sidonie ontmoet hij Amir, een mooie jongeman met bescheiden middelen.

Tickets

THE ISLAND

Anca Damian

RO, BE, FR
85
min
VO EN ST FR

Een moderne Robinson leeft als kluizenaar op een eiland in de Middellandse Zee. Van de vluchtelingen die de zee willen oversteken, slagen sommigen, maar verdrinken velen.

Tickets

TOKYO STORY - 4K Digitally Restored

Yasujirô Ozu

JP
136
min
VO JP ST FR NL

Het oudere echtpaar Hirayama reist van het platteland naar het bruisende Tokio, waar hun kinderen wonen. Deze blijken echter nauwelijks tijd te hebben voor hun ouders, het jachtige grotestadsleven slokt hen volledig op.

Tickets

TORI ET LOKITA

Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

BE
88
min
VO FR ST NL

België, vandaag. Een jongen en een tienermeisje zijn alleen van Afrika naar hier gereisd. Ze zetten hun onoverwinnelijke vriendschap in om de moeilijke omstandigheden van hun verblijf aan te kunnen.

Tickets