In de zalen

DRUNK (DRUK)

Thomas Vinterberg

Danemark
117
min
VO DA ST FR NL

Vier vrienden, allemaal leraren op dezelfde middelbare school, testen een theorie uit die beweert dat ze hun leven kunnen verbeteren door een constant alcoholpromille in hun bloed te handhaven. Als Churchill op een ontbijt van whisky een wereldoorlog kan winnen…

Tickets

GAGARINE

Fanny Liatard, Jeremy Trouilh

Italy, France
97
min
VO FR ST NL

Youri, 16 jaar, is opgegroeid in Gagarine, de enorme rode bakstenen woonwijk van Ivry-sur-Seine. Hij droomt ervan om ruimtevaarder te worden. Wanneer hij hoort dat Gagarine met de sloop wordt bedreigd, besluit Youri zich bij het verzet aan te sluiten.

Tickets

IN THE MOOD FOR LOVE - 4K Restored

Wong Kar Wai

China
98
min
VO ST FR NL

In het Hongkong van 1962 worden meneer Chow en mevrouw Chan buren. De eerste toenaderingspogingen tussen hen komen tot stand als ze beseffen dat hun echtgenoten waarschijnlijk een affaire met elkaar hebben.

Tickets

NOMADLAND

Chloé Zhao

USA
108
min
VO EN ST FR NL

Na de economische crash van een fabrieksdorp in het landelijke Nevada, laadt Fern (Frances McDormand) haar busje in en gaat ze de baan op om het leven buiten de conventionele maatschappij te ontdekken als een hedendaagse nomade.

Tickets

PETITE MAMAN

Céline Sciamma

France
72
min
VO FR ST NL

Na PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU komt Céline Sciamma terug met PETITE MAMAN. Een film waarin de regisseur terugkeert naar haar roots voor een coming-of-age verhaal waarin de grenzen tussen heden en verleden vervagen.

Tickets

TEDDY

Ludovic Boukherma, Zoran Boukherma

France
88
min
VO FR ST EN

De twintiger Teddy heeft een thuis gevonden bij een pleeggezin en werkt tijdelijk in een massagesalon. De zomer staat voor de deur. Veel valt er voor hem echter niet te genieten wanneer hij door een wolf, waarop de dorpelingen al maanden jagen, gekrabd wordt.

Tickets

THE FATHER

Florian Zeller

UK
97
min
VO EN ST FR NL

Een vader weigert alle hulp van zijn dochter wanneer hij ouder en steeds minder autonoom wordt. Wanneer zijn toestand verslechtert, begint hij te twijfelen aan zijn dierbaren, aan zijn eigen gedachten en zelfs aan wat er echt is.

Tickets