In de zalen

CARRIE

Brian De Palma

USA
100
min
VO EN ST FR

Voor Carrie is de pubertijd niet gemakkelijk want haar lichaam en gedachten veranderen. Op school wordt ze gepest en thuis wordt ze getiranniseerd door haar moeder. Daarnaast heeft ze telekinetische gaven ontwikkeld die levensgevaarlijk zijn als Carrie boos is.

Tickets

JEAN-MICHEL LE CARIBOU et les histoires d'amour interdites - VFR

Mathieu Auvray

FR, BE
43
min
VFR

Marcel, de burgemeester, besluit liefdesverhalen te verbieden: het veroorzaakt alleen maar problemen en maakt iedereen ongelukkig! Liefdesverhalen verbieden? Jean-Michel is er niet zo'n voorstander van en zijn vriendin Gisèle nog minder... Helaas, de onderdrukking begint.

Tickets

LE MARIAGE DE MARIA BRAUN (Die Ehe der Maria Braun)

Rainer Werner Fassbinder

DE
121
min
VO DE ST FR

Hermann Braun, die net na zijn huwelijk naar het Russische front is vertrokken, wordt als vermist opgegeven, terwijl zijn vrouw Maria trainer wordt in een G.I.-bar. Daar ontmoet ze Bill, een zwarte soldaat, en raakt ze zwanger. Hermann verschijnt weer en betrapt ze samen in bed.

Tickets

QUI VEUT LA PEAU DE ROGER RABBIT

Robert Zemeckis

USA
104
min
VFR

Een cartoonhatende detective is de enige hoop van een cartoonkonijn om zijn onschuld te bewijzen wanneer hij beschuldigd wordt van moord.

Tickets

VARIETY

Bette Gordon

USA
100
min
VO EN ST FR

New York, 1983. Christine is wanhopig op zoek naar werk en belandt als kelnerin in een pornotheater op Times Square. Geleidelijk raakt ze geobsedeerd door de beelden en geluiden van de films om haar heen.

Tickets