TOUS EN SELLE 2023

Release:
Productiejaar:
2022
Taal: VO FR ST EN Land:
FR

"Tous En Selle" is het 100% fietsfilmfestival dat de beste korte films van het moment toont. Mountainbiken, Gravel, racefietsen, VAE etc. alle praktijken zijn vertegenwoordigd!

"Tous En Selle keert voor de 2e keer terug naar Brussel om zijn 6 nieuwe kortfilms te presenteren die u zullen doen reizen, dromen, lachen en soms huilen!

 

ACCORDEZ VOS VÉLOS 

CAROL HAEFLIGER - 16’ - 2022 - FR 
Het orkest Les Forces Majeures is begonnen aan de eerste tournee geheel per fiets. De muzikanten reisden meer dan 300 km in 15 dagen en gaven 25 concerten.

LE TOUR DU SLA’C 

MAXIME PEROZZO - 11’ - 2022 - FR
De SLA'C is een project om het Lac du Bourget in de Savoie, MET ALS, door een gemeenschap van patiënten en verzorgers te laten toeren om de ziekte meer bekendheid te geven en een betere ondersteuning te bieden.

LE TDF D’OFÉ 

BENOÎT LAGNEUX - 15’ - 2022 - FR
Jeanne Le Pêcheur heeft een passie voor handbike-wegracen en is aan een nieuw avontuur begonnen met een absolute droom voor ogen: deelnemen aan de Paralympische Spelen.

ON SENACHAV’ À LA CIOTAT 

 JÉRÉMIE REUILLIER - 22’- 2022 - FR
Het verhaal van een menselijk en solidair avontuur dat werelden samenbrengt die heel ver weg lijken.

NAMIBIA

STÉVEN LE HYARIC - 24’- 2022 - NA
"NAMIBIA" is een logboek van 18 dagen fietsen in het hart van een van de meest vijandige woestijnen ter wereld door Stéven Le Hyaric.

HOME SWEET HOME 

ANTHONY KOMARNICKI -  15’ - 2019 - FR
Kun je echt een verandering van omgeving krijgen zonder ver weg te gaan? Een eenvoudige reis van 3 weken met fiets en paraglider, met verblijf op minder dan 60 km van huis, gaf een prachtig antwoord.