ONAFSCHEIDELIJK - No Dial

Duur:
35
min
Release:
Productiejaar:
2022
Land:
KR, FR, NO

Wat verbindt een berenjong dat zijn moeder zoekt, een konijn dat zijn jong vergezelt bij zijn eerste stapjes, een laars die achter zijn paar aanrent of een kitten dat altijd in de voetsporen van zijn bazin loopt: de gehechtheid aan de geliefde. Vier korte films in een programma voor peuters die een ode vormen aan de onvoorwaardelijke liefde. 

>> Zelfs als we slapen
Camille MONNIER - 3 minuten - Frankrijk - Stripverhaal 

Een kat met fluwelen pootjes is vol liefde voor zijn oude meesteres die het goed teruggeeft. 

>> Stap voor stap
door Théodore JANVIER, Fanny PAOLI, Emma GACH, Anabelle DAVID, Julie VALENTIN en Claire ROBERT - 7min29 - Frankrijk - Computer graphics

Een kleine laars heeft zijn moeder, zijn vader en... zijn paar verloren. Om ze te vinden trotseert ze de donkere nacht en zijn gevaren, vergezeld van een nieuwe vriend die niet echt ongeïnteresseerd is.

>> Mijn Kind
door Kim Hyunjoo - 10min30 - Zuid-Korea - Stripverhaal

Een fragiel konijn ontdekt het leven, zijn vreugde en geluk, maar ook zijn valstrikken en gevaren, onder het beschermende en waakzame oog van zijn moeder die, wat er ook gebeurt, er altijd zal zijn! 

>> URSA
door Natalia Malykhina - 10min20 - Noorwegen - 2D animatie

Een berenjong, verdwaald in de ijzige onmetelijkheid van het hoge noorden, volgt in de door het noorderlicht verlichte nacht een door mooie of verrassende ontmoetingen uitgestippelde weg in een poging zijn moeder te vinden. 

 

Distributie
Les Films du Whippet