GROSSE COLERE & FANTAISIE - VFR

Duur:
45
min
Release:
Productiejaar:
2022
Taal: VFR Land:
BE, FR
Waardering:
j


- Vague à l'âme van Cloé Coutel (2021, 7'):
Terwijl haar vader een dutje doet, gaat een klein meisje in de duinen spelen. Alleen, verveelt ze zich en kijkt naar een kluizenaarskrab die voorbij komt. Ze imiteert het vreemde dier, begint te dansen en ontdekt vreugdevol een nieuwe vrijheid.

- Grosse colère van Célia Tisserant en Arnaud Demuynck (2022, 8'):
Robert heeft een zeer slechte dag gehad. Hij is niet in een goede bui en bovendien heeft zijn vader hem naar zijn kamer gestuurd. Robert voelt plotseling iets vreselijks opkomen: woede...
Aangepast aan het boek Grosse Colère van Mireille d'Allancé © Éditions l'école des loisirs.

- Les Biscuits de Mamy van Frits Standaert (2022, 13') :
Basile is zes jaar oud en heeft net zijn grootmoeder verloren. Hij denkt dat hij niet genoeg tijd had om afscheid te nemen en hij mist nu al zijn "Bobonne's" heerlijke koekjes... Wanneer Basil haar 's avonds onder zijn bed verstopt ontdekt, is hij blij dat hij met haar nieuwe taarten kan gaan bakken.

- Quand j'avais trop peur du noir van Célia Tisserant en Arnaud Demuynck (2022, 8'):
Robert gaat niet graag naar bed... omdat hij denkt dat er monsters in zijn kamer zijn. Zijn moeder laat het licht in de gang aan en de deur van Roberts kamer op een kier. Maar het werkt niet, de verbeelding van de kleine jongen wint het! Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van zijn teddybeer... Bewerkt uit Quand j'avais peur du noir van Mireille d'Allancé © Éditions l'école des loisirs.

- La Trop petite cabane van Hugo Frassetto (2021, 6'):
Opa slaat de laatste spijker in een mooi hutje dat hij trots aanbiedt aan zijn kleinzoon. Maar de P'tiot vindt het een beetje klein, en dan... zit er een worm in de hut! "Ga het kuiken halen, hij zorgt er wel voor", zegt de ondeugende opa.

 

Regie Arnaud Demuynck , Célia Tisserant
Cast Martin Spinhayer , Arnaud Demuynck , Thomas Beckaert-Langlois
Muziek Yan Volsy
Editor
Célia Tisserant
Distributie
Le Parc Distribution