MASTERCLASS - Aboubakr Bensaihi over REBEL

Teruggaan

Eรฉn donderdag per maand belicht Palace een technisch filmvak. In samenwerking met filmscholen, de Andrรฉ Delvaux Academie en de Federatie Walloniรซ-Brussel.

Op donderdag hebben we het genoegen om een deel van het team van de film ๐™๐™€๐˜ฝ๐™€๐™‡ van ๐—”๐—ฑ๐—ถ๐—น ๐—˜๐—น ๐—”๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ ๐—ฒn ๐—•๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—น๐—น ๐—™๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ต. te ontvangen.

Aboubakr Bensaihi, hoofdrolspeler van de film, zal komen praten over zijn werk in de film. Maar ook Rachid Benbouchta, die de coach was van de kleine Amir (en zelf acteur, met een rol in Rebel) en Mathias Sourbron die de casting director is voor de film.

De filmvertoning om 19:00 gevolgd door de masterclass in de vorm van een vraag- en antwoordsessie.

Synopsis: Wanneer Kamal besluit zijn leven te beteren, verlaat hij Belgiรซ om oorlogsslachtoffers in Syriรซ te helpen. Maar eens aangekomen wordt hij al snel gedwongen om zich bij een gelovige militie aan te sluiten en zit hij vast in Raqqa. Ondertussen wordt zijn jongere broer Nassim thuis in Brussel een gemakkelijke prooi voor radicale rekruteerders, die hem beloven hem te herenigen met zijn grote broer. Hun moeder, Leila, vecht om het enige wat ze nog heeft te beschermen: haar jongste zoon.

ย 

ย 

  • 19:00