Evènement
-

SUN SCREENS

Teruggaan

edito FIEN TROCH: 

Cinema Palace gaat zijn tweede zomer inen met veel trots kan ik u melden, jusqu'ici tout va bien.

Het was onze ambitie om mensen weer naar de bioscoop te krijgen, de liefde voor film weer aan te wakkeren bij jong en oud en tot dusver is dat aardig gelukt. Het is zoeken, sleutele, luisteren en blijven investeren maar beetje bij beetje is Palace aan het uitgroeien tot de plek die we voor ogen hadden. Palace leeft. En daarbij de buurt en Brussel ook. het is echter geen geheim dat de zomer een luwe periode aankodigt in de bioscoop. Vaak is het filmaanbod wat minder en iedereen wil vooral buiten zijn in de zomerlucht, niet in een donkere zaal.

Maar geloof mij, niets zo mooi als op een zonnige dag de verkoeling van een bioscoopzaal op te zoeken. En niets evenaart het gevoel van na een goede film weer de warme zomerlucht tegemoet te gaan.

Palace geeft in elk geval genoeg redenen om het deze zomer zelf eens uit te testen. Een mooi aanbod van klassiekers en nieue films, van bekende en minder bekende makers. Er is officieel geen excuus meer om te zeggen dat u het niet wist. Een film op het witte doek zien, of hij nu goed of slecht is, of het buiten nu warm, koud of regenweer is, is altijd een ervaring.

De magie van een bioscoopzaal, wanneer het licht uitgaat....daar kan niets tegenop, zelfs de zon niet. 

 

  • 4 unreleased films:

MATE-ME FOR FAVOR

GOD EXISTS, HER NAME IS PETRUNYA

L'HEURE DE LA SORTIE

SAUVAGE

  • 4 classics:

EASY RIDER

SOLARIS

SOME LIKE IT HOT

SUDDENLY LAST SUMMER

  • FOCUS AGNES VARDA:

CLEO DE 5 à 7

L'UNE CHANTE L'AUTRE PAS

LE BONHEUR

VARDA PAR AGNES

  • -
  • 14:30