In de zalen

MEMORY

Michel Franco

MX
103
min
2023
VO EN ST FR/NL

Maatschappelijk werkster Sylvia leidt een overzichtelijk en gestructureerd leven. Ze verdeelt haar tijd over haar dochter, baan en AA-bijeenkomsten. Dit wordt overhoop gegooid als Saul haar na hun middelbare school reünie naar huis volgt.

Tickets

PARASOL

Valéry Rosier

BE
75
min
2016
VO FR/ES ST FR/NL

Op Majorca. Drie personen hebben genoeg van hun eenzaamheid. Alfie, een jonge Engelsman zoekt vakantieliefdes en vrienden. Pere, een alleenstaande vader, probeert zijn leven als vader te organiseren in combinatie met een veeleisende job.

Tickets

PEEPING TOM - 4K

Michael Powell

UK
101
min
1960
VO EN ST FR/NL

Mark Lewis is een raadselachtige, eenzame jongeman met een bijna obsessieve passie voor beelden. Hij is cameraman in een filmstudio en heeft bijbaantjes als charmant fotograaf in een krantenwinkel. Zijn flat is een enorm laboratorium vol apparatuur, apparatuur en chemie.

Tickets

PERDIDOS EN LA NOCHE

Amat Escalante

MX
122
min
2023
VO ES ST FR/NL

In een klein stadje in Mexico is Emiliano op zoek naar de verantwoordelijken voor de verdwijning van zijn moeder. Als milieuactiviste verzette ze zich tegen de plaatselijke mijnindustrie. Zonder hulp van de politie of het rechtssysteem leidt zijn zoektocht hem naar de rijke familie Aldama.

Tickets

¿Quién puede matar a un niño? (Les Révoltés de l'An 2000)

Narciso Ibáñez Serrador

ES
112
min
1976
VO EN/ES ST FR

Tom en Evelyn, een Engels toeristenechtpaar, bezoeken Zuid-Spanje. Als ze op een ochtend aankomen op het rustige eiland Almozora, ontdekken ze dat het dorp verlaten is en zijn ze verbaasd dat er alleen kinderen rondlopen. Op zoek naar de bewoners ontdekken ze al snel de verschrikkelijke waarheid.

Tickets