In de zalen

EN ATTENDANT LA NUIT - EN SUBT

Céline Rouzet

FR
104
min
2023
VO FR ST EN

Philemon is een tiener als geen ander: om te overleven heeft hij mensenbloed nodig. In de iets te rustige buitenwijk waar hij met zijn familie woont, doet hij er alles aan om erbij te horen. Tot de dag dat hij verliefd wordt op zijn buurmeisje Camila en de aandacht op hen vestigt...

Tickets

LE ROI ET L'OISEAU

Paul Grimault

FR
87
min
1980
VFR

In zijn labyrintische kasteel zwijmelt de koning van Takicardie, een triest, dik, tiranniek figuur, over een mooi herderinnetje dat op een van de houten lambriseringen in zijn slaapkamer is geschilderd. Maar het herderinnetje is verliefd op de schoorsteenveger naast hem. De tortelduifjes vluchten.

Tickets

MAD MAX (1979)

George Miller

AUS
85
min
1979
VO EN ST FR

In een niet al te verre dystopische toekomst, waarin de kostbaarste bron van de mens - olie - is uitgeput en de wereld is gestort in oorlog, hongersnood en financiële chaos, proberen de laatste overblijfselen van de wet in Australië een wrede motorbende in bedwang te houden.

Tickets

PEEPING TOM - 4K

Michael Powell

UK
101
min
1960
VO EN ST FR/NL

Mark Lewis is een raadselachtige, eenzame jongeman met een bijna obsessieve passie voor beelden. Hij is cameraman in een filmstudio en heeft bijbaantjes als charmant fotograaf in een krantenwinkel. Zijn flat is een enorm laboratorium vol apparatuur, apparatuur en chemie.

Tickets

PERDIDOS EN LA NOCHE

Amat Escalante

MX
122
min
2023
VO ES ST FR/NL

In een klein stadje in Mexico is Emiliano op zoek naar de verantwoordelijken voor de verdwijning van zijn moeder. Als milieuactiviste verzette ze zich tegen de plaatselijke mijnindustrie. Zonder hulp van de politie of het rechtssysteem leidt zijn zoektocht hem naar de rijke familie Aldama.

Tickets