In de zalen

ARIZONA DREAM

Emir Kusturica

FR, US
142
min
1993
VO EN ST FR

Axel leeft meer in een wereld vol dromen en vliegende vissen dan in New York, waar hij woont. Hij staat op het punt te hertrouwen en zijn oom Leo, een autoverkoper uit Arizona, vraagt hem de VS door te reizen om zijn getuige te zijn.

Tickets

DO NOT EXPECT TOO MUCH FROM THE END OF THE WORLD

Radu Jude

RO, LU, FR
163
min
2023
VO ST FR/EN

Een overwerkte en onderbetaalde productieassistent rijdt rond in Boekarest om opnames te maken voor een veiligheidsvideo in opdracht van een multinational.

Tickets

KINDS OF KINDNESS

Yorgos Lanthimos

GB
165
min
2024
VO EN ST FR/NL

KINDS OF KINDNESS is een tryptische fabel die volgt: een man zonder keuzes die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven, een politieagent die zich zorgen maakt omdat zijn vrouw die op zee verdween is teruggekeerd en een ander persoon lijkt te zijn, en een vrouw die vastbesloten is om een s

Tickets

LES PISTOLETS EN PLASTIQUE

Jean-Christophe Meurisse

FR
96
min
2024
VO FR ST EN

Léa en Christine zijn geobsedeerd door de zaak van Paul Bernardin, een man die ervan wordt verdacht zijn hele familie te hebben vermoord en daarna op mysterieuze wijze is verdwenen.

Tickets

MAD GOD - No Dial

Phil Tippett

US
84
min
2021
NO DIAL

Een huurmoordenaar stijgt op uit de afgrond in een duikklok en stort zich in het hart van een hels universum dat bevolkt wordt door gemuteerde wezens en gestoorde wetenschappers. Al snel wordt hij gevangen genomen en wordt hij het slachtoffer van de wereld die hij moet vernietigen...

Tickets

ORLANDO - 4K Restored

Sally Potter

UK
93
min
1992
VO EN ST FR/NL

Op haar sterfbed smeekt koningin Elizabeth I haar favoriete Orlando om voor altijd jong te blijven. Zonder ooit oud te worden, doorloopt de androgyne jongeman de eeuwen, verandert voortdurend van geslacht en ontdekt liefde in verschillende vormen.

Tickets

PENDANT CE TEMPS SUR TERRE

Jérémy Clapin

FR
89
min
2024
VO FR ST NL

Elsa, 23 jaar, heeft altijd een hechte band gehad met haar oudere broer Franck, die 3 jaar eerder op mysterieuze wijze verdween tijdens een ruimtemissie. Op een dag wordt ze vanuit de ruimte benaderd door een onbekende levensvorm die beweert haar broer terug naar de aarde te kunnen brengen.

Tickets

SONS (VOGTER)

Gustav Möller

DK
100
min
2024
VO DK ST FR/NL

Eva, een voorbeeldige gevangenisbewaakster, komt voor een echt dilemma te staan wanneer een jongeman uit haar verleden wordt overgeplaatst naar de gevangenis waar ze werkt.

Tickets

THE ZONE OF INTEREST

Jonathan Glazer

UK
105
min
2023
VO DE ST FR/NL

THE ZONE OF INTEREST is de nieuwe film van Jonathan Glazer, bekend van UNDER THE SKIN, met een fenomenale hoofdrol van Sandra Hüller (TONI ERDMANN).

Tickets