In de zalen

CinéFemme - PETER VON KANT

François Ozon

FR
90
min
VO FR ST NL

Peter Von Kant, een succesvol regisseur, woont samen met zijn assistent Karl, die hij graag mishandelt en vernedert. Via de grote actrice Sidonie ontmoet hij Amir, een mooie jongeman met bescheiden middelen.

Tickets

JEAN-MICHEL LE CARIBOU et les histoires d'amour interdites - VFR

Mathieu Auvray

FR, BE
43
min
VFR

Marcel, de burgemeester, besluit liefdesverhalen te verbieden: het veroorzaakt alleen maar problemen en maakt iedereen ongelukkig! Liefdesverhalen verbieden? Jean-Michel is er niet zo'n voorstander van en zijn vriendin Gisèle nog minder... Helaas, de onderdrukking begint.

Tickets

LES LARMES AMERES DE PETRA VON KANT (Die Bitteren Tränen der Petra von Kant)

Rainer Werner Fassbinder

DE
124
min
VO DE ST FR

Petra von Kant, een gerenommeerd modeontwerpster, leeft het leven van een vrije en onafhankelijke vrouw, bijgestaan door Marlene, die haar secretaresse is, haar ontwerpster en haar volkomen onderdanige dienstmeid.

Tickets

THE INNOCENTS (De uskyldige)

Eskil Vogt

NO
117
min
VO NO ST FR/NL

Tijdens de heldere Scandinavische zomer onthult een groep kinderen hun duistere en mysterieuze krachten wanneer de volwassenen niet kijken. In deze originele en aangrijpende bovennatuurlijke thriller neemt de speeltijd van de kinderen een gevaarlijke wending.

Tickets

THE WORST PERSON IN THE WORLD - Julie (en 12 chapitres)

Joachim Trier

NO
128
min
VO ST FR NL

Julie wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel.

Tickets